Leeuwarden | straatinfo

vermist-gezocht politie meldingen

Vermiste Ludmila Postma is aangetroffen - vermissing OLGA

vermist / gezocht

De regiopolitie Midden en West Brabant heeft in de omgeving van Breda de vermiste Ludmila Postma in verwarde toestand aangetroffen. In de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 november belde zij rond 01.30 uur aan bij een woning en vroeg om hulp.
De bewoners hebben via 1-1-2 de politie gebeld die haar vervolgens heeft opgevangen. Ludmila Postma vertelde aan de politie dat zij op zaterdag 7 november vanuit Leeuwarden door een aantal mannen onder dwang in een auto is meegenomen. Daarna is zij door de mannen gevangen gehouden in een woning. In deze woning werd volgens Ludmila Postma ook een haar onbekende vrouw, Russisch sprekende vrouw, gegijzeld/gevangen gehouden. De naam van die vrouw was OLGA en zij zou woonachtig zijn in Groningen of in de buurt van Groningen. Donderdag 12 november werden beide vrouwen met een auto naar een onbekende plaats vervoerd. Onderweg zag Postma kans om te ontsnappen en hulp te zoeken. De andere vrouw kon niet ontsnappen. De politie gaat er vanuit dat OLGA nog in handen is van de ontvoerders en is naarstig op zoek naar haar verblijfplaats en identiteit. Signalement: blanke vrouw ca. 25 jaar goed verzorgd uiterlijk lengte tussen de 1,70 en 1,75 meter normaal postuur donkerrood geverfd haar met zogenaamde high lights Compositiefoto OLGA Indien u aan de hand van de compositietekening Olga denkt te (her) kennen of weet waar zij nu is, wordt u dringend verzocht de politie te bellen. Ook mensen die meer weten over deze ontvoering worden verzocht contact op te nemen met de politie. De politie Frysl n is te bereiken via 0900 8844. Indien u anoniem wilt blijven, kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000. Op de opsporingssite van de politie Frysl nwww.dadergezocht.nlkunt u deze zaak nalezen.

Soortgelijke berichten

Vermissing Kornelis van Kalsbeek
Den Helder

Vermissing 44-jarige man
Den Oever

Vermissing Sandra Garcia Geraldino
Utrecht

Politie zoekt auto ivm vermissing
Den Helder

Vermissing snel opgelost dankzij doortastende agenten
Callantsoog

Rechercheteam onderzoekt vermissing 13-jarig meisje
Tilburg

Vermissing Ilham Benchelh in Opsporing Verzocht
Siddeburen

Vermissing Doorwerther Henk Peters in Opsporing Verzocht
Doorwerth

Burgernet ingezet bij vermissing 15-jarige Tim Walsen
Groningen

Els Terpstra (57) uit Hoogezand vermist
Hoogezand

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio