Leeuwarden | straatinfo

verkeersdelict politie meldingen

Man aangehouden voor overtreding horecaverbod

verkeersdelict

Leeuwarden - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 21-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden omdat hij een horecaverbod had overtreden. Vanwege eerdere misdragingen in het uitgaanscentrum heeft de Leeuwarder een horecaverbod. In veel cafs is hij dan ook niet meer welkom.

Tijdens de surveillance zagen agenten de 21-jarige in een cafin de Oude Doelesteeg zitten. Hij werd aangesproken en toen de man te horenkreeg dat hij zou worden aangehouden, ging de 21-jarige er snel vandoor. Na eenachtervolging werd hij aangetroffen in de struiken in de Nieuwesteeg. Tijdens defouillering van de man vonden agenten maar liefst zes mobiele telefoons.Daarnaast werden ook ruim 60 bolletjes met harddrugs aangetroffen. De telefoonsen de drugs werden in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar hetpolitiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.

Soortgelijke berichten

Hennepafval in auto
Kaatsheuvel

Wapens in auto verdachte
Terneuzen

Man met alarmpistool
Aardenburg

Mannen aangehouden voor overtreding Opiumwet
Aalten

Man aangehouden met drugs
Nijmegen

Man met stroomstootwapen
Breda

Aangehouden met harddrugs in onderbroek
Epe

Man aangehouden voor bezit vuurwapen
Almelo

Stroomstootwapen in binnenzak
Vlissingen

Man met nepwapen aangehouden
Roosendaal

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio