Leeuwarden | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Rotterdammer in elkaar geslagen

zondag 11 januari 2015 mishandeling / vechtpartij

Leeuwarden - Een 25-jarige inwoner van Rotterdam werd zaterdagavond op de Bongastate in Leeuwarden door een groep van acht mannen in elkaar geslagen. Na onderzoek wist de politie zondagochtend vroeg een 24-jarige inwoner van Utrecht aan te houden in Sneek. Hij wordt verdacht van de zware mishandeling. Nader onderzoek naar de overige verdachten volgt nog.

De Rotterdammer was op bezoek bij een vriend in de wijkCamminghaburen. Hij besloot om op een scooter de stad te verkennen. Net voordathij weer bij de woning van zijn vriend kwam, werd de 25-jarige man volgens eigenzeggen door de inzittenden van twee auto?s aangesproken. Er ontstond eenwoordenwisseling en de Rotterdammer zette het op een rennen. De inzittenden vande auto gingen achter hem aan. Op de Bongastate verstopte de 25-jarige man zichin een voortuin van een woning en vroeg de bewoners om hulp. Zijn achtervolgershadden hem inmiddels gevonden. Het slachtoffer werd geslagen en geschopt. Devrouwelijke bewoner probeerde het slachtoffer te helpen. Ook zij werd belaagd enwerd onder andere geslagen met haar eigen tuinmeubilair. Het lukte deRotterdammer uiteindelijk om te vluchten. Vanwege het rumoer op straat beldendiverse buurtbewoners de politie. Toen de agenten arriveerden waren deinzittenden van de twee auto?s niet meer aanwezig. Zowel de vrouw als de25-jarige man deden aangifte. Na onderzoek kon de politie zondagochtend vroeg inSneek een 24-jarige inwoner van Utrecht arresteren. Hij was vermoedelijk n vande inzittenden van de twee auto?s. Onderzoek naar de overige betrokkenen volgtdan ook nog.

Soortgelijke berichten

Rotterdammer in elkaar geslagen in Leeuwarden
Leeuwarden zondag 11 januari 2015

Politie Rotterdam zoekt getuigen van mishandeling Schiekade
Rotterdam zaterdag 03 juni 2017

Duo gearresteerd na mishandeling en vluchtpoging
Eindhoven zaterdag 27 april 2013

Fietser gewond na aanrijding President Wilsonweg
Rotterdam donderdag 14 april 2016

Man aangehouden voor mishandeling Blaak
Rotterdam donderdag 01 augustus 2013

Verdachte mishandeling trambestuurder overmeesterd door omstanders
Rotterdam zaterdag 30 november 2013

Drie meiden aangehouden na in elkaar slaan leeftijdgenote
Tilburg maandag 09 maart 2015

Man na steekincident Rotterdam aangehouden
Rotterdam zondag 24 april 2016

Man aangehouden voor mishandeling
Eindhoven woensdag 26 februari 2014

Man aangehouden wegens mishandeling
Zwolle zondag 26 januari 2014

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio