Biologika Vierdaagse Training in Leeuwarden okt | Leeuwarden

datum: donderdag 12 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Biologika Vierdaagse Training in Leeuwarden okt | Leeuwarden

Biologika Vierdaagse Training in Leeuwarden - De logische verklaringen en de mechanisme van ziektes
Datum: 12, 13, 14, 15 oktober 2017

De training helpt jou met vele voorbeelden en videobeelden eenvoudiger te begrijpen hoe veranderingen (ziektes) werken: welke symptomen in welke fase verschijnen, wat de echte oorzaken zijn en hoe ziekteprocessen verlopen. De logische verklaringen van ziektes en klachten worden onthuld. Dankzij deze kennis verdwijnt angst voor ziektes zoals kanker, ongeneeslijke en chronische ziektes als sneeuw voor de zon.

Tijdens deze vier dagen gaan we de 100 meest voorkomende veranderingen (ziektes), het verloop en de emotionele achtergronden van deze ziektes doornemen. Je maakt kennis met de biologische achtergrond en samenhang van deze ziektes en aandoeningen. De basis van deze training is de Orgaan Atlas, geschreven door Roberto Barnai.

Thematiek
Dag 1: de 5 biologische natuurwetten
Dag 2: Het endoderme kiemblad
Dag 3: Het mesoderme kiemblad
Dag 4: Het ectoderme kiemblad

Jij bent welkom als je niet verder wil zoeken naar de oorzaken van ziekte en gezondheid maar wil WETEN. Deze 4 dagen zullen je kijk op ziektes & gezondheid voor goed veranderen!
Meer info en aanmelden kan via:
http://www.biologikanederland.nl/vierdaagse-biologika-training/

bron: https://www.facebook.com/events/261862474278956/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leeuwarden | 112 alarmeringen Leeuwarden | Goedkoop Tanken in Leeuwarden | Supermarkten in Leeuwarden | Weerbericht Leeuwarden