Biologika Eendaagse training in Leeuwarden 12 oktober | Leeuwarden

datum: donderdag 12 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Biologika Eendaagse training in Leeuwarden 12 oktober | Leeuwarden

Eendaagse Biologika Training in Leeuwarden
"De 5 biologische natuurwetten die je leven en je kijk op ziektes & gezondheid zullen veranderen"
Datum: 12 oktober 2017

Deze training geeft een diepere kijk op de basisprincipes van de 5 biologische natuurwetten. We zullen alle natuurwetten stap voor stap doorlopen, aangevuld met vele praktijkvoorbeelden en video’s. Na deze dag kun je direct bij jezelf en je geliefden controleren of de geleerde informatie klopt.

De eendaagse Biologika training is voor iedereen die niet wil blijven zoeken naar de reden waarom wij ziek worden, maar wil WETEN hoe het zit, onderbouwd met wetenschappelijke bewijzen. Het is voor iedereen die geen genoegen meer neemt met halve antwoorden die gebaseerd zijn op geloof of overtuigingen. Het is voor iedereen die zijn of haar gezondheid voorgoed in eigen hand wil nemen en zelf wil beslissen over het verloop van ziekte- en herstelprocessen. Het is zoveel eenvoudiger dan je ooit hebt kunnen bedenken. Maar het is ook 180 graden anders dan alles wat je ooit hebt gehoord of geleerd!

GEZONDHEID IS GEEN GEHEIM MEER

Wat weet je na de training?
Na deze eendaagse training weet je wat de oorzaken kunnen zijn van 90% van alle aandoeningen, weet je waarom wij ziek kunnen worden en hoe een ziekteproces volgens de 5 biologische natuurwetten verloopt. Je zult weten wat de voorwaarden zijn om ziek te worden en daardoor ook hoe je dit kunt voorkomen. Je zult in staat zijn om uit te rekenen wanneer jij weer hersteld bent, met wiskundige precisie. Je angst voor ziektes en aftakeling zal drastisch afnemen.

Na deze dag zal je leven en jouw kijk op ziektes en gezondheid NOOIT MEER hetzelfde zijn! Het grootste cadeau dat je aan je gezondheid kunt schenken! Daarnaast is deze training de perfecte basis als je een Biologika consult wilt aanvragen en antwoorden wilt krijgen op je eigen ziekteproces(sen).

Meer info en aanmelden kan via:
http://www.biologikanederland.nl/trainingenlezingen/eendaagsebiologikatraining/

bron: https://www.facebook.com/events/127931674502645/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leeuwarden | 112 alarmeringen Leeuwarden | Goedkoop Tanken in Leeuwarden | Supermarkten in Leeuwarden | Weerbericht Leeuwarden